به گزارش ، خطیب موقت نمازجمعه شهر یزد ۲۶ مرداد سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی را گرامی داشت و گفت: ما باید قدردان زحمات آنان باشیم.
آیت الله مدرسی با اشاره به مذاکرات هستهای، این مذاکرات را مسئله بسیار مهمی دانست و از دولت که مذاکرات هستهای را جدا از مسائل کشور و بصورت جدی پیگیری میکند، قدردانی کرد.
امام جمعه موقت یزد با اشاره به اینکه دشمن میخواهد نوسانات این مذاکرات را به متن جامعه بکشاند، گفت: ما از مسئولان میخواهیم در مذاکرات هستهای، خطوط قرمز ترسیم شده نظام، مجلس شورای اسلامی و مقام معظم رهبری را با جدیت رعایت کنند و از آنها کوتاه نیایند.
خطیب موقت نمازجمعه یزد همچنین به دامن زدن غربیها به موضوع سلمان رشدی اشاره کرد و گفت:غربیها که تحقیق درباره هلوکاست را جرم میدانند و متفکران خود را که به این موضوع پرداخته اند را از امتیازات اجتماعی محروم میکنند بیبیند این روزها به نام حمایت از حقوق بشر و آزادی چه فتنهای در قضیه سلمان رشدی به راه انداخته اند.
آیت الله مدرسی خطاب به غربیها گفت: شما اگر اهل آزادی و حرمت قلم بودید متفکران خود را زندانی و آنها را ازحقوق اجتماعی محروم نمیکردید.
خطیب موقت نمازجمعه یزد گفت:این تاکتیک و روش غرب است که افرادی که به عنوان نویسنده، شاعر، هنرمند از نیروهای خودشان و حتی از داخل کشورهای اسلامی و حتی از کشور ما معرفی و شخصیت کاذبی را برای یک شخصی درست کنند واز طرفی به او دستور میدهند که مشغول تخریب اعتقادات و مشوش کردن اذهان مردم شود.
امام جمعه موقت یزد خاطرنشان کرد: فکر نکنید هرکسی که هنر دارد یا شعر میگوید یا اهل قلم است باید مورد تکریم باشد، شاید همینها آگاهانه یا ناآگاهانه در خدمت دشمن باشند و دشمن از آنها استفاده میکند.
آیت الله مدرسی یزدگفت: چه بسا فردی که قرآن میخواند، اما قرآن اورا لعن میکند. امام حسین را وقتی کشتند تکبیر گفتند خیلی حواسمان جمع باشداگر برای سیدالشهدا عزاداری میکنیم و شعر میگوییم، مثل تکبیر لشکرعمر سعد نباشد.
خطیب موقت نمازجمعه یزد بر هوشیاری در برابر توطئههای دشمن تاکید کرد و افزود: اگر دشمن از اعمال و کلمات ما رضایت دارد باید به خودمان شک کنیم.
آیت الله مدرسی با اشاره به ۲۸ مرداد سالروز کودتای دولت آمریکا علیه ایران گفت:آنها با اختلاف افکنی و فاصله از دین توانستند حکومت ملی را سرنگون و رژیم خبیث پهلوی را بر ما مسلط کنند.
امام جمعه موقت یزد در بخش دیگری از خطبهها با مقایسه دنیای مجازی و حقیقی گفت: دنیای مجازی هم خوب و بد دارد و در این خصوص باید مرزهای حق و باطل را شناخت.